Dommer i konkurs er bortebane for deg

En dommer i Norge vil sjelden eller aldri fjerne en bostyrer som dommeren selv har oppnevnt,uansett hvilken dokumentasjon, og hvor god den er, vil en dommer se den andre veien , selv hvis du har advokat.

Dommeren vil bare fjerne en bostyrer hvis han eller hun hører det riktige beviset, som stort stort sett ikke er å oppdrive fordi bankutskrifter og kvitteringer ikke er nok. Selv ikke lydopptak eller revisoruttalelser betyr noe hvis en bostyrer mener noe annet.

I tillegg kan bostyrere fritt bruke konkursboets midler til å forsvare seg, dvs de kan fritt bruke DINE penger til å forsvare seg mot DINE anklager!


Det er et kappløp med klokken å slå en bostyrer på bortebane. Du har tidsfrister, han kan kan vente

Det er kun TO instanser som her tillit nok til å kunne få en dommer til å akseptere bevis fremfor bostyrers påstander,

  1. Revisjon foretatt av tilsynsrådet for advokater

  2. Resultat av en etterforskning som er i din favør

Problemet er at bobehandling som regel er over før resultatet av disse foreligger,

og dermed vil kanskje alt være tapt uansett hvilket utfall og resultat de måtte frembringe!

Dette er rettspraksis i dag, der konsekvensene er stikk i strid med menneskerettighetskommisjonens artikler som Norge er forpliktet å følge.

Ikke alle vet dette, men reglene i konvensjonen gjelder også for "upersonlige individer", som da betyr "Bedrifter" i den grad reglene kan anvendes (tortur av en bedrift er ikke mulig, men du kan torturere en representant)2-0 til bostyrer og dommer igjen!

Bostyrere får mishandle uskyldige ofre etter eget jag på pur profitt, med statens velsignelse. Dette er så langt fra vanlige folks rettsfølelse som er mulig å komme. Ukjent for de fleste og en traume for de som er ofre, og vil derfor bare glemme. Mange ofre aner faktisk ikke at de har vært utsatt for et lovbrudd fordi reglene i en konkurs er brukt, vridd og fremlagte på like mange vis som det fins bostyrere. Systemet i domstolen ved en konkurs der bostyrer er uredelig, mangler sikring som kan forhindre en favorisering av en uærlig bostyrer framfor reell dokumentasjon, med statens velsignelse, og litt ekstra bonus hvis de gjør en "god" jobb!

Eneste som virker er å ikke gi opp hvis du vet du har rett, men det har dessverre de aller fleste av oss ikke anledning til.
384 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle